Moonli Festiwal

ANNA

Mazurczyk

Żywność funkcjonalna - odżywiamy komórki

Pasjonatka natury, kocha swój ogród i żywi się tym co on urodzi, przytula się do drzew i chodzi na boso po śniegu, rozumie fizykę kwantową i uczy spełniać życzenia. Nie wierzy na słowo i wszystkiego musi doświadczyć osobiście. Ale przede wszystkim mówi o trawie. Od kiedy zielona żywność: sok z młodego jęczmienia i chlorella uzdrowiła ją i jej rodzinę, zajmuje się poszerzaniem tej mało powszechnej wiedzy. Jej misją jest zazielenić całą Polskę.

Ania jest socjologiem, dietetykiem klinicznym, wykładowcą, trenerem, autorką publikacji i tekstów, pasjonatką prawdy i wolności. Napisała również książkę „Przebudzenie do zdrowia – Wysokowibracyjne pożywienie”.

ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA – odżywiamy komórki

Na wykładzie poznasz bliżej tajniki działania zielonej żywności funkcjonalnej, jaką jest sok z trawy jęczmiennej i chlorella pyrenoidosa. Nauczysz się, jak rozpoznawać prawdziwie lecznicze produkty od podróbek. Dowiesz się jak oczyścić organizm i przywrócić równowagę zasadowo-kwasową. Opowiem, jaki wpływ na nasze życie mają pasożyty i jak je usunąć. Poruszę też kwestię dla kogo najlepsza jest zielona żywność funkcjonalna oraz jak ją dawkować, żeby nie przedawkować. Odpowiem na pytania o odchudzanie i sposoby na zmniejszenie obwodu brzucha. Pokażę też dowody z własnego życia, jak w różnych jednostkach chorobowych żywność funkcjonalna uratowała nam zdrowie.

POSMAKUJ ŻYCIA WSZYSTKIMI ZMYSŁAMI